10 de març 2008

Comentaris a la Vaga del 14 de febrer

VAGA A L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Des de l'AMPA del CEIP Mestre Andreu volem explicar quina és la nostra posició respecte al conflicte que enfronta als sindicats i la Conselleria d’educació. No volem discutir en cap cas el dret a vaga dels i les mestres, però tampoc volem resignar-nos a quedar com la víctima de l’estira i arronsa entre uns i altres. Pensem que els pares i mares tenim raons per estar decebuts.

Voldríem tenir més informació, de primera mà, sobre els motius i les reivindicacions de la vaga, ja que sembla que es tracta de defensar un model d’escola pública que és de tots i totes i no es tracta d’un problema laboral de només un col·lectiu professional. Voldríem que es busqués la participació, i inclús la complicitat, dels pares i les mares com a una part més de l’escola. Així ho vam dir en l’últim Consell escolar del centre (el passat 5 de març) i es va arribar a l’acord de convocar una reunió informativa amb els diversos actors implicats (mestres, sindicats i famílies).

Creiem fermament que l’escola pública és de tots i totes i que cal trobar espais de diàleg sobre allò que afecta a tota la comunitat educativa i, davant de la possible convocatòria de noves jornades de vaga, volem que aquestes es gestionin millor i es garanteixi la informació sobre els serveis mínims i l'acollida a l'escola a qui ho necessiti.

La Junta de l'AMPA



2 comentaris:

Anònim ha dit...

estic d'acord amb fer una reunió informativa sobre el conflicte entre sindicats i conselleria

Anònim ha dit...

está molt bé que els sindicats ens expliquin de que ha anat la vaga i el perqué l´han fet d´aquesta manera,ja que la direcció de l´escola s´amaga
radera d´ells